top of page

informacion kontakti

Formulari juaj është dërguar!

Laboratori dhe Atelier
Via Cerri 21 - Roio Poggio, 67100 L'Aquila (IT)
Tel.: +39 3468386560
Valona, Albania 

email: ciccozzigiancarlo@gmail.com
Website: www.giancarlociccozzi.co
Whatsapp: +39 346.8386560
Tirana - Valona

logo wattsapp.jpg

Laboratori dhe Atelier

Via Cerri 21 - Roio Poggio, 67100 L'Aquila (IT)

Tel.: +39 3468386560

email: ciccozzigiancarlo@gmail.com

Website: www.giancarlociccozzi.co

Whatsapp: +39 346.8386560

Tirana - Valona

PALAZZO PALITTI CICCOZZI OK.jpg
bottom of page